La comanda putem aduce orice piesa pentru rulote si autorulote. Daca aveti nevoie de ceva, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne trimiteti cererea dumneavoastra
Comenzile lansate vor fi livrate doar dupa confirmarea acestora de catre un reprezentant Smart Fleet Solutions, prin mail sau telefonic. Plata se poate face prin banca, sau online prin procesatorul de plati euplatesc.ro in avans, inainte de trimiterea coletului, sau ramburs la primirea coletului. La plata ramburs exista un cost suplimentar de 5 RON.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati euplatesc.ro.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinuluisau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 


Costul standard al unei expeditii este de aproximativ 15RON pentru coletele de pana la 3Kg, a caror destinatie este in localitatile cu puncte DPD. Pentru cele din afara acestora se aplica o taxa suplimentara in functie de Km fata de cea mai apropiata localitate cu punct DPD. 

Costul transportului va va fi comunicat inainte de trimiterea coletului pentru confirmare si va fi inclus in suma de achitat.

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 
Website detinut de Smart Fleet Solutions S.R.L., CIF: RO29593828, Reg.Com: J40/8750/2014

carmall.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.